ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ НА ФИЛОЛОГИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ ПРИ ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ "ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ"                         "ЕДИН ФАКУЛТЕТ - МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ"

« Back

Резултати от Националното състезание по български език и литература за зрелостници – 2.02.2019 г.

    Уважаеми зрелостници, приключи проверката на Националното състезание по български език и литература, проведено на 2.02.2019 г. от Филологическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски". Резултатите можете да видите в протокола от Националното състезание по БЕЛ за зрелостници.
    Благодарим на всички участници за положените усилия. Напомняме, че тези от вас, които са получили отлични оценки (в диапазона от 5.50 до 6.00), придобиват правото да се запишат като студенти още с подаването на кандидатстудентските документи през втората половина на месец юни, 2019 година, в някоя от следните специалности на Филологическия факултет:  българска филология, славистика, български език и китайски език, български език и руски език, български език и френски език, български език и италиански език, български език и новогръцки език, български език и турски език,  български език и история, български език и испански език, български език и немски език, български език и гражданско образование, български език и португалски език.
    Зрелостниците, които са получили оценки от 5,40 до 3,00, могат да кандидатстват с тези резултати за попълване на незаети места в обявените специалности след ІІІ класиране.    
 
Подробна информация за необходими документи, срокове и такси за кандидатстване вижте: https://uni-plovdiv.bg/pages/index/1034/
 

КСК 2018 г. - Предстоящи събития:

No events currently planned