ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА ЗА КАНДИДАТ-СТУДЕНТИ НА ФИЛОЛОГИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ ПРИ ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ "ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ"                         "ЕДИН ФАКУЛТЕТ - МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ"

Карта на сайта

КСК 2018 г. - Предстоящи събития:

III
24
Събота, 2018, Март 24 13:00
11,00 ч., до паметника на Паисий Хилендарски пред Ректората
« Обратно

Филологическият факултет гостува в гр. Стара Загора

Продължава гостуването в средните общообразователни училища на преподаватели и студенти от Филологическия факултет на Пловдивския университет, които представят новите и традиционните специалности на Факултета. Инициативата е в рамките на Кандидатстудентския календар 2018 „Един факултет-много възможности” на Филологическия факултет и на 09.02. 2018 се реализира в СУ „ Максим Горки” - гр. Стара Загора с любезното съдействие на директора на училището- Марияна Пенчева . В СУ „Максим Горки” традиционно се проведе Състезанието по руски език за зрелостници „Я знаток русского языка”, даващо възможност на успешно представилите се да се обучават в  специалностите с руски език на ФФ.

Филологическият факултет отваря врати за срещи с кандидат-студенти на 24 и  31 март  2018 г. Среща- в 11.00ч. пред паметника на Паисий Хилендарски (пред сградата на Ректората).